Foltom Kft.
Biztonsági Fólia
 
A biztonsági fóliák védelmet nyújtanak a személyi sérülés és a tulajdon elleni káreseményekkel szemben
A CPFilms, a tulajdonát képezo gyártási technológiának és gyártási tapasztalatának köszönhetoen a világ legjobb biztonsági fóliáit képes eloállítani.

A biztonsági fóliák egy láthatatlan réteget képeznek az üvegen, ezáltal segítséget nyújtva az üvegtörés okozta balesetek elkerülésében megvédik értékeinket, betörés vagy akár eroszakos cselekmények mint például rongálás vandalizmus esetén.

A LLumar síküveg fóliák a már beépített üvegre vagy ablakra is felszerelhetoek, ezzel egyszeru és gazdaságos megoldást biztosítva a hagyományos üveg problémáira.
Az ablaküveg belso oldalára erosített Llumar biztonsági fólia megnöveli az üveg szilárdságát és még a törött ablaküvegeket is képesek helyükön tartani, megóvva ezzel életünket, testi épségünket. Így tehát védi otthonaink biztonságát, elriasztja a nem kívánt látogatókat és csökkentheti egy esetleges elemi csapás okozta kárunkat. A fólia javít a már meglévo síküveg minoségén és megfelel az összes európai és hazai egészségügyi és biztonsági eloírásoknak. Még a megrepedt üveget is képes összetartani.
A biztonsági fóliák a többi LLumar terméktol legnagyobb mértékben a vastagságukban térnek el. Különféle vastagságokban állnak rendelkezésre (4,7,11 és 15 mil). A biztonsági filmek optikailag tiszták, a torzításmentes víztiszta üveg minden pozitív tulajdonságával bírnak, de léteznek színezett, hovédo vagy betekintés elleni kivitelben is, sot autóüvegre is felszerelhetoek.
Biztonsági fóliáink minden lehetséges és szükséges minosítéssel rendelkeznek a technológiára vonatkozó legmagasabb szinten. (ANSI, BS, DIN, EN, MABISZ).

Több nemzeti hadsereg, követség vagy nemzetközi szervezet választotta a LLumar biztonsági fóliák általi védelmet, mint például az ENSZ vagy az EU különféle szervezetei
Az összes biztonsági fólia az ipar legerosebb és legtartósabb karcmentesített rétegével van ellátva, hogy üvegeit a hagyományos módszerekkel tisztíthassa a fólia sérülése nélkül. Továbbá minden filmünk UV szuro réteggel ellátott az UV sugarak akár 99,9%-os kiszurése érdekében, így jelentosen csökkentve a fakulás veszélyét az üvegen keresztül.
MABISZ Nytsz: 1502-10/2001.

TELJESíTMÉNYADATOK

Forrás: www.llumar.hu

Foltom Kft / 06-30-953-3731 / 06-30-412-35-86 / foltomkft@gmail.com / 4031 Debrecen, Bartók Béla út 61