Foltom Kft.
Szigetelő fólia
 
A LLumar energiafelhasználást optimalizáló fóliák, közel bármely üvegszerkezet teljesítményét növelni tudják, így segítve a költségek csökkentését. Hivatalos és független szakértők által végzett energia auditok bizonyítják, hogy a LLumar energiafelhasználást optimalizáló fóliákkal ellátott épületek akár 15%-os energiacsökkentést is elérhetnek, hatásosabb légkondicionálás biztosításával és co2 csökkentéssel, átlagosan három éven belüli megtérülési idővel.

A CPFilms, a Johnson Controls független energia auditálló cég közreműködésével végzett tesztjében az épületen semmilyen változás nem történt a LLumar fólia felszerelését kivéve. Ahogy az alábbi ábrán is látható, a teszt mérési eredményei egyértelműen bizonyítják a fólia hatékonyságát és energia-megtakarítási tulajdonságát. A teszt bővebb leírásához kattintson ide.Az Ön épülete energia-hatékony?

Egy épület hűtési szükségletének egyharmada az ablakon beáramló hőgyarapodás miatt keletkezik, amellett, hogy hozzávetőlegesen az ablakok 75%-a nem energiahatékony. A LLumar a megrendelő kérésére elvégez egy energia analizációt az egyik legelfogadottabb program, a DOE-2 analízis szoftver segítségével, hogy előre jelezhető legyen a megtérülés és a megtakarított energia mennyisége. Mindemellett a LLumar energia auditálló rendszer az egyetlen olyan eszköz amelyet független és a világ egyik legnagyobb energiakonzultáns vállalata is hatékonynak és megbízhatónak minősített.

Hogyan dolgozik a fólia?

Az erős poliészter laminátumok és egyéb bevonatokból felépülő LLumar energiafelhasználás optimalizáló termékek:

   • Csökkentik a hő gyarapodást akár 85%-kal
   • Kizárják az UV sugarak 99%-át
   • Növelik a komfortérzetet a hő és káprázódás csökkentésével

További információk a LLumar energiamegtakarítás-fóliával weboldalon: www.energiamegtakaritas.info.hu

Foltom Kft / 06-30-953-3731 / 06-30-412-35-86 / foltomkft@gmail.com / 4031 Debrecen, Bartók Béla út 61