Foltom Kft.
Permanentmark Security Systems UV-lakk és üveggravírozás
 
Ez egy 24 órás védelem, mely értéktelenné teszi járművét az autótolvajokkal szemében...

A biztonságtechnikai szakemberek megfigyelték, hogy az eltulajdonított gépkocsik jelentős hányadát azonnal szétszerelik, és alkatrészenként árusítják a feketepiacon. Ez ellen csakis úgy lehet eredményesen védekezni, ha az autó egyes alkatrészeit olyan módon jelölik meg, hogy az eltávolíthatatlan legyen, vagy csak nagy munka és költségek árán lehessen eltávolítani az azonosító jeleket. A nemzetközi statisztikai adatok alapján az ilyen módon, eltávolíthatatlanul megjelölt járművek nagyon magas biztonságot nyújtanak, hiszen a profi
autótolvajok nem vállalják az értékesítési nehézségeket és a nagy lebukási tényezőt. Ezeket a rendszereket eredetileg az utólagos megtalálás és azonosítás miatt fejlesztették ki, mégis inkább védelmi rendszerként funkcionálnak az elriasztó hatásuk miatt.

A PERMANENTMARK előnyei:
- értéktelenné teszi gépkocsiját a tolvajok szemében
- 24 órás védelmet biztosít (nem merül le az elem, nem romlik el)
- diszkrét, roncsolásmentesen eltávolíthatatlan jelölések
- kedvező ár (alig több, mint egy teletankolás ára)
- MABISZ tanúsítvány

Biztonság az autónak, nyugalom a tulajdonosnak!

Napjainkban egyre többet hallani bunözésrol és autólopásról. A személygépkocsik eltulajdonítása sajnos mindennapos esemény. Sokszor a tulajdonos hibázik, például azzal, hogy elfelejti lezárni autóját, gyakran elofordul azonban, hogy az áldozat vétlen, mégis o viseli a következményeket.

Elozze meg a bajt, válassza a Foltom Kft.-t és az UV gravírozást!

Az UV gravírozás egy speciális folyamat, melynek során megjelölik az autó alkatrészeit, így ha a tolvajok a jármuvet szétszerelve, az elemeket szeretnék továbbadni, akkor azok könnyedén lekövethetové válnak.

Az UV gravírozás hatalmas elonye, hogy szabad szemmel nem látható, nem hagy feltuno nyomot az autón. Praktikus azonban, hogy az ilyen technológiával ellátott gépjármuvek üvegén egy matrica jelzi, a bunözoknek, hogy nem éri meg próbálkozni az eltulajdonítással. Az UV gravírozás által a nap 24 órájában védve van autója!

Amennyiben szeretné biztonságban tudni autóját, keresse fel a Foltom Kft.-t! Felmerülo kérdéseit tegye fel bátran kollégáinknak, készséggel állunk rendelkezésére!
Foltom Kft / 06-30-953-3731 / 06-30-412-35-86 / foltomkft@gmail.com / 4031 Debrecen, Bartók Béla út 61